Drsna Vrata


Drsna vrata so v stekleni izvedbi zelo privlačna in nadvse funkcionalna. Ponujajo prestižen vtis, ki se posebej dobro obnese v poslovnih prostorih, a tudi v stanovanjskih zgradbah takšna vrata predstavljajo vrsto prepričljivih odlik. Zelo posrečeno se vključijo v sodobno oblikovane in minimalistično opremljene prostore, kot nalašč pa so tudi za manjše prostore, v katerih želite ustvariti občutek večje odprte površine.

Steklena drsna vrata prepuščajo svetlobo in ne ovirajo pogleda, tako pa prostor odpirajo in omogočajo oblikovanje različnih vizualnih učinkov, ki vplivajo tudi na počutje in končni vtis v prostoru.

Steklena drsna vrata so izjemno prilagodljiva in jih lahko izdelamo povsem po naročilu. Na voljo so različne vrste stekla, ki bodo gotovo pokrile potrebe vsakega naročnika. S peskanimi, graviranimi ali potiskanimi stekli lahko omejimo prepustnost svetlobe in v kombinaciji z vzorci na steklu ustvarimo čudovite vizualne učinke, neomejeno funkcionalnost pa ponujajo različni mehanizmi odpiranja, prilagodljiva vodila in poljubna namestitev ročajev, kljuk in drugih elementov.