Nihajna vrata


Kakovostna nihalna vrata v naši ponudbi navdušujejo uporabnike z nekaterimi zelo privlačnimi odlikami. Najprej prepričajo s čudovitim izgledom, saj je možno takšna vrata povsem poljubno dekorirati s privlačnimi vzorci in celo s kompleksnimi poslikavami, pa tudi steklo samo dopušča različne vrste obdelave za različne učinke.

Nato pa se steklena nihalna vrata izkažejo še z brezhibno funkcionalnostjo, ki je še kako dobrodošla v prostorih z velikim pretokom ljudi, recimo v poslovnih prostorih ali na kakšnih javnih mestih. Steklena nihalna vrata so torej najbolj uporabna tam, kjer se bodo redno odpirala in zapirala. Ravno v takšnem okolju pride do izraza vsestranskost mehanizma, ki omogoča enostavno odpiranje na obe strani, tudi s polnimi rokami. Poleg tega nekateri mehanizmi omogočajo nastavitev hitrosti odpiranja in zapiranja, kar je idealna rešitev za nekatere zahtevne uporabnike.

Da bodo vse te odlike nihalnih vrat prišle kar najbolj do izraza, pa morate izbrati kakovostne izdelke in zanesljivega izvajalca –zagotavljamo vam, da naši izdelki dosežejo ves potencial steklenih nihalnih vrat!