Kuhinjska stekla


Steklo je izvrstna izbira za funkcionalno in estetsko dopolnitev sodobne kuhinje. Odlično se poda nad delovne površine, predvsem nad štedilnik, kjer ščiti površino pred mastnimi madeži in drugo umazanijo, povsod pa služi tudi kot učinkovita zaščita pred vseprisotno vlago. Gre za element, ki ga preprosto morate imeti, če želite brezskrbno uživati pri kulinaričnem ustvarjanju v popolno opremljeni kuhinji!

Kuhinjska stekla v naši ponudbi so zelo prilagodljiva, lahko jih oblikujemo točno po vaših željah –s primernimi dimenzijami zagotovimo popolno prileganje razpoložljivim kuhinjskim površinam, s poljubnim oblikovanjem pa ustrežemo tudi vašemu estetskemu okusu. V vsakem primeru pa bodo končni rezultat čudovite in uporabne, pri dolgoročni uporabi pa kvalitetne in obstojne kuhinjske stenske obloge.

Kakovostno kaljeno steklo zagotavlja vzdržljivost tudi v zahtevnem kuhinjskem okolju, natisu z zadnje strani pa ne bodo kos niti madeži niti drgnjenje pri čiščenju. Z dolgo življenjsko dobo, brezhibno funkcionalnostjo in čudovitim izgledom skozi leta kuhinjska stekla gotovo upravičujejo zaupanje uporabnika!