Ornamentna stekla


S kakovostno obdelavo stekla vam ponujamo nešteto učinkov, ki jih lahko uporabite v svojih stanovanjskih ali poslovnih prostorih za dopolnitev vizualne podobe okolja. To so ornamentna stekla, ki dopuščajo popolno svobodo pri oblikovanju končnega učinka. Prilagoditi je možno barvo in prosojnost, obdelamo lahko površino, nenazadnje pa je možno celotno steklo opremiti z barvitim potiskom.

Domišljija pri takšnih steklih dobi krila, na srečo pa skorajda ni omejitev, katerim bi se morali ukloniti pri oblikovanju idealnega končnega izdelka. Ornamentna stekla imajo prepričljive vizualne lastnosti, ki jih je možno povsem prilagoditi načrtovanemu načinu uporabe. Takšno steklo se zelo dobro povezuje z drugo opremo in lahko močno spremeni vtis ob vstopu v prostor.

Ne le to – tudi ornamentna stekla so vsestransko uporabna in omogočajo učinkovito zasteklitev ter uporabo v še nekatere druge namene. V mnogih primerih ponujajo idealno kombinacijo estetike in funkcionalnosti,še posebej če izdelavo takšnih stekel zaupate zanesljivemu, kakovostnemu in prilagodljivemu izvajalcu!